54580, ARİFİYE/SAKARYA
+905462089340
ayildiz54@yandex.com

Dijital Dünyanızı Birlikte Kuruyoruz

İnternette varsanız heryerdesiniz...

Web sitesi paralı mı?

Bu sorunun cevabını şöyle açıklayabiliriz. Öncelikle paralı ve parasız websitelerinin arasındakı farklara bakmak gerekiyor. Ücretsiz websitelerinde herhangi bir sorun yaşadığınızda kısıtlı ya da hiç destek alamadığınız gibi internet sitenizin sağından solundan fırlayan reklamlar görebilirsiniz. Açıkçası bu sitenizi ziyaret eden kullanıcıların hiç hoşlanmadığı birşeydir bu bir gerçek. Ayrıca ücretsiz internet siteleri genelde siteniz.ucretsizsiteniz.com şeklinde subdomain (altalanadı) şeklinde yayınlanır. Özellikleri oldukça kısıtlı olan ücretsiz siteler daha çok internet dünyasına yeni başlayan acemi webmasterlar için daha çok tercih edilebilir.

Ücretli websitesi ne kadar ?

Para vererek satın aldığınız websitelerinde öncelikle sorun yaşadığınızda destek almanız çok daha kolaydır. Ayrıca alanadınız (domain) sizin belirlediğiniz bir kelimede olacaktır. Örneğin; benimsitem.com şeklinde alınmış bir domain sizi rakiplerinizden çok daha farklı gösterecektir. Ücretli internet sitelerinde kontrol tamamen sizde olup gerek kod kısmıda gerek ftp (hosting) kısmında istediğiniz gibi düzenlemeler yapabilirsiniz.

Para ödemek zorunda mıyız ?

Açıkçası bu kısım tamamen size kalmış. Ücretsiz hazırlayacağınız bir internet sitesinde birkaç gün sonra sorun çıktığında ya da siteniz kapanması durumunda bir hak talep edemezsiniz. Ancak ücretiyle yaptırdığınız websitesinde en az 1 yıl boyunca teknik destek alabilirsiniz.

Sizde bir internet sitesi yaptırmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.