54580, ARİFİYE/SAKARYA
+905462089340
ayildiz54@yandex.com

Dijital Dünyanızı Birlikte Kuruyoruz

İnternette varsanız heryerdesiniz...

Web sitesi tasarımı kaç gün sürer?

Hazırlanacak internet sitesi içeriğine göre süresi belirlenir. Bizi tercih eden müşterilerimize genellikle 2-3 gün içerisinde teslim ettiğimiz websiteleri bazen daha da uzun sürebiliyor. Örneğin; logo tasarımı yapılması, kullanılacak web yazılımının düzenlenmesi, alanadının tescil edilmesi, uygun hosting paketinin seçilmesi, arama motoru optimizasyonu yapılıp yapılmayacağı, harita ve kurum ekleme hizmetleri ayrı ayrı müşteriye teslim edilecek websitesinin teslim süresini değiştirmektedir.

Web sitesi tasarımı süresi, projenin karmaşıklığına, web sitesinin boyutuna, özelliklerine, içeriğine ve tasarımcının çalışma temposuna bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, basit bir web sitesi tasarımı için birkaç gün ila birkaç hafta arasında değişen bir zaman dilimi tahmin edilebilir.

Daha büyük veya karmaşık projeler, örneğin e-ticaret siteleri veya büyük ölçekli kurumsal web siteleri, tasarım ve geliştirme süreci için daha uzun bir süre gerektirebilir. Bu tür projeler birkaç hafta veya aylar sürebilir.

Ancak bu tahminler tamamen proje bağlıdır ve birçok faktöre bağlıdır. Tasarım süresi, projenin gereksinimlerine, müşterinin zaman çizelgesine ve tasarımcının müsaitliğine bağlı olarak değişebilir.

Sizinde bir websiteniz olsun isterseniz bize ulaşın.