54580, ARİFİYE/SAKARYA
+905462089340
ayildiz54@yandex.com

Dijital Dünyanızı Birlikte Kuruyoruz

İnternette varsanız heryerdesiniz...

Web sitesi tasarımı için nereden başlamalı ?

İnternette sizin varlığınızı hissettirebilmeniz için öncelikle diğer internet sitelerinden farkınızın ne olacağını ispatlayabilmeniz gerekir.İhtiyacımız olanları listeleyecek olursak;

  • Websitenizde kullanacağınız yazılıma uygun bir hosting paketi. (php yazılım için linux, asp.net yazılım için windows seçilmelidir.)
  • Faaliyet alanınıza en uygun titizlikle seçilmiş bir alanadı (com-net-org vs).
  • Kurumsal kimliğinizi yansıtabilmeniz için profesyonelce hazırlanmış bir logo.

Başlangıç için bu bileşenleri bir araya getirdiğimizde artık internette yer almaya hazır sayılırız.

Web sitesi tasarımı için başlangıç noktası, müşterinin gereksinimlerini anlamak ve web sitesinin amacını belirlemektir. Bu, web sitesinin hedef kitlesi, içeriği, işlevleri, tasarım özellikleri ve diğer önemli detayları ile ilgili müşteriyle yapılan bir toplantı veya görüşme yoluyla gerçekleştirilebilir.

Daha sonra, web sitesinin tasarımı için bir plan hazırlanmalıdır. Bu plan, web sitesinin nasıl görünmesi gerektiği, kullanılacak renkler, tipografi, grafikler, resimler ve diğer tasarım özelliklerinin yanı sıra web sitesinin yapısı, sayfa düzenleri ve kullanıcı deneyimi gibi detayları da içermelidir.

Tasarım planı hazırlandıktan sonra, birkaç tasarım örneği tasarlanabilir ve müşteriye sunulabilir. Müşteri geri bildirimlerine göre tasarım geliştirilebilir veya değiştirilebilir.

Tasarım onaylandıktan sonra, web sitesinin geliştirilmesi sürecine geçilebilir. Bu aşamada, web sitesi tasarımına uygun olarak geliştirilir ve test edilir.