54580, ARİFİYE/SAKARYA
+905462089340
ayildiz54@yandex.com

Dijital Dünyanızı Birlikte Kuruyoruz

İnternette varsanız heryerdesiniz...

Site açılış hızı ne olmalıdır ? (Pagespeed Acceleration)

 

Site açılış hızı, bir web sitesinin ne kadar hızlı yüklendiğini ve kullanıcının siteye erişimini ne kadar hızlı sağladığını belirtir. Site açılış hızı, web sitesinin tasarımı, kodlaması, Hosting, barındırma hizmeti ve internet bağlantısı gibi birçok faktörden etkilenebilir.

Daha hızlı bir site açılış hızı, kullanıcıların web sitesine daha hızlı erişim sağlamasına yardımcı olur ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlar. Ayrıca, arama motorları da hızlı yüklenen web sitelerini daha yüksek sıralarda gösterme eğilimindedir, bu da daha fazla trafik ve potansiyel müşteri sağlayabilir.

Site açılış hızını artırmak için, web sitenizin tasarımını basitleştirmek, optimize etmek ve sıkıştırmak, optimize edilmiş görseller kullanmak, barındırma hizmetinizi güncellemek ve CDN (Content Delivery Network) kullanmak gibi birçok teknik kullanılabilir. Ayrıca, web sitesi açılış hızını ölçmek için ücretsiz online araçlar kullanılabilir, bu sayede site performansını değerlendirmek ve iyileştirmek için gereken adımları atmak mümkün olabilir.