54580, ARİFİYE/SAKARYA
+905462089340
ayildiz54@yandex.com

Dijital Dünyanızı Birlikte Kuruyoruz

İnternette varsanız heryerdesiniz...

Web sitesi tasarımı kaç TL?

İnternette sizi rakiplerinizden farklı kılacak ya da en kolay yoldan reklamınızı yapabileceğiniz yöntem bir websitesi yaptırmaktan geçiyor. Faaliyet göstereceğiniz alan ile ilgili en uygun alanadı (domain) ve lokasyona yakın bir hosting paketi seçildikten sonra arama motoru optimizasyonuna uygun (seo) kullanıcı dostu arayüze sahip bir internet sitesi tasarlamak kalır.

Websitesi fiyatları neye göre belirleniyor ?

Piyasadaki herhangi bir sektörde hizmet veren firmaları düşünün. Ucuzu da var pahalısı da. Web tasarım hizmetlerinde de bunu aynı şekilde düşünebilirsiniz. Ancak ucuz etin yahnisi deyimini bu sektörde çok fazla deneyimleyen müşteri ile denk geldik. Parasını ödeyip hizmet alamadığı gibi ortalıktan kaybolan birçok webmasterada denk gelebilirsiniz. Bir websitesinin fiyatını belirleyen etkenler aşağıda listelenmiştir.

  • Alanadı (domain) uzantısı,
  • Hosting (Php – Linux & Asp.Net – Windows),
  • Kullanılacak web yazılımı,
  • SEO (arama motoru optimizasyonu),
  • Google & Yandex ADS (Reklam) Hizmeti,
  • Logo tasarımı,

gibi seçeneklerden hangileri bu hizmete dahil olmasını istiyorsanız fiyatı ona göre belirliyoruz.

Peki nasıl olmalı ?

Bir websitesinde öncelikle renkler çok önemlidir. Karmaşık renkler yerine kullanıcı dostu daha sade ve anlaşılır renk ve yazı tipleri seçilerek hazırlanmış bir internet sitesi sizi çok daha farklı gösterecektir. Modern çizgilere sahip, sektörünüze uygun bir logo, profesyonelce seçilmiş bir alanadı, ve hızlı bir webhosting kullanılarak hazırlanmış websitesi ideal olacaktır.

Websitenizi bize yaptırmak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz.